Drumles in Nieuwegein & Utrecht

Professioneel drummer & docent Martijn Soeterbroek geeft privé drumles aan (voornamelijk) gevorderde drummers in zijn drumstudio in Nieuwegein Galecop.

Ben jij op zoek naar drumles op maat van een ervaren en bevlogen docent? Neem dan HIER contact op voor een eerste lesafspraak!

Waarschijnlijk heb je wel eens een drumvideo van Martijn op Youtube voorbij zien komen: nu kun jij zelf hippe beats, spetterende fills én je favoriete liedjes leren spelen in zijn mooie (en vooral goed geïsoleerde) drum studio!

Ben je een beginner? Dan beginnen we bij het begin en leer je alle basisfacetten van het drummen. Denk hierbij aan techniek, coördinatie en balans (‘sound’), maar ook aan improvisatie, creativiteit en samenspel. Leren noten lezen hoort hier natuurlijk ook bij.

Martijn’s drumlessen zijn praktijkgericht: een drumstel is bij uitstek een samenspel-instrument, dus de focus ligt op (leren) samenspelen. Met behulp van Youtube & Spotify lijkt het al snel of je in een echte band speelt! Daarnaast heb je ook je eigen lesboek waarin je stapsgewijs steeds weer nieuwe aspecten van het drummen leert.

Ben je een gevorderde drummer? Je kunt bij Martijn terecht voor vele specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld stick control, fills, soleren, jazz, bigband, odd meters, transcriberen, etc. Of misschien wil je een ‘opfriscursus’? Dat kan natuurlijk ook!

Ook drummers die een studie op een pop/rockacademie of conservatorium ambiëren, kunnen zich bij Martijn melden. We maken samen een plan en gaan hard aan de slag om je klaar te stomen voor een beroepsopleiding!

Martijn Soeterbroek (1981) is afgestudeerd aan de conservatoria van Rotterdam (Codarts) en Utrecht (HKU) en geeft al 20 jaar drumles aan alle leeftijden en niveau’s. Momenteel is hij werkzaam als docent op Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) en Conservatorium Utrecht (HKU).

In 2018 bracht hij zijn eigen lesmethode boek “Drummers Of The Future” uit. Naast docent is Martijn (freelance) drummer voor verschillende bands en maakt hij als DrummerMartijn drumvideo’s voor zijn gelijknamige Youtube kanaal.

Info over drumlessen & tarieven:

Alle drumlessen worden ingepland in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid en lesfrequentie. De reguliere lesduur is 60 minuten per les, maar kan aangepast worden in overleg, waarbij een minimum van 30 minuten wordt gehanteerd.

Tarief : €50,- p/u (ex. 21% BTW voor leerlingen boven de 21 jaar)

Neem voor meer info contact op via het contactformulier HIER